Veenendaal 4 uitgeschakeld door aanstormende jeugd

Ga naar beneden

Veenendaal 4 uitgeschakeld door aanstormende jeugd

Bericht  Al op za 16 maa 2013, 22:26

Veenendaal 4 moest gisteravond aantreden tegen het jeugdteam van Het Kasteel 3 uit Wijchen. Dit team heeft slechts één seniorspeler, de rest bestaat uit jeugdspelers. Tot op heden hadden ze alle wedstrijden met 4-2 gewonnen. Ze stonden daarmee een matchpunt voor op ons. Bij winst van Het Kasteel waren ze kampioen, bij alle overige uitslagen werd het kampioenschap op de slotronde beslist. Op voorhand wisten we al dat we bij de slotronde niet op volle sterkte kunnen spelen (als men van SMB meeleest, we zijn bereid om twee wedstrijden vooruit te spelen Very Happy ), winst was daarom erg welkom in deze wedstrijd. Vooraf hadden we echter al het idee dat bij alleen maar 4-2 overwinningen toch wel wat belchinezen betrokken moesten zijn en dat we mogelijkerwijs om half negen weer buiten zouden staan met een 4-2 nederlaag en een krat bier voor de moeite.

In deze wedstrijd konden we ook niet over de sterkste opstelling beschikken. Jan was verhinderd en Allerd had niet de gelegenheid om in te vallen. Op hoop van zegen hebben we Rob gevraagd. Achteraf gezien een gouden greep, hij was namelijk de enige die namens Veenendaal een winstpartij kon bijschrijven.

In de wedstrijd zag het er na anderhalf uur al naar uit dat het hem niet zou gaan worden. Nico werd keurig door 'drie turven hoog' opgebracht. Pim was de volgende die het loodje moest leggen, hoewel er toch wel winstkansen voor hem waren. Rob won zoals gezegd zijn partij en Gerard en Piet behaalden een verdienstelijke remise. In de laatste partij die nog bezig was stond Arjen een pion achter en toen hij er nog één verloor werd hij vervolgens kansloos naar huis getikt. Opnieuw dus een 4-2 overwinning voor Het Kasteel 3, die daarmee meer dan terecht het kampioenschap in onze klasse mogen vieren.

Voor de slotronde staat er voor ons niets meer op het spel. Bij alle resultaten eindigen we als tweede in deze groep. We hebben voor de slotronde nog wel vrijwilligers nodig. Rob hebben we alvast gereserveerd.......avatar
Al

Aantal berichten : 152
Punten : 205
Registration date : 15-03-09
Leeftijd : 47
Woonplaats : Veenendaal

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum